Your account expired support, please renew to get your support.

Home Forums Themes Support Stber Customizer doesnt work, if the core stbr plugin is active. Please help

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #6110
    maysam
    Support Expired

    Hi,

    i bought the theme, first i had problems with importing the demo stuff.Thats resolved, but then i saw that the icons for cart, search didnt load either. so i see the theme demo but with black squares. I got a solution for it by your team on themeforest. But now i see that customizer isnt loading anything. Only if i shut off the plugin.

    the problem :

    Uncaught Error: Cannot use object of type stdClass as array in /home/getyourde1/domains/getyourdesign.nl/public_html/wp-content/plugins/haru-stber-core/includes/widgets/haru-widget-color-filter.php:112 Stack trace: #0 /home/getyourde1/domains/getyourdesign.nl/public_html/wp-includes/class-wp-widget.php(519): Haru_WC_Widget_Color_Filter->form(Array) #1 /home/getyourde1/domains/getyourdesign.nl/public_html/wp-admin/includes/widgets.php(276): WP_Widget->form_callback(Array) #2 /home/getyourde1/domains/getyourdesign.nl/public_html/wp-includes/class-wp-customize-widgets.php(1053): wp_widget_control(Array, Array) #3 /home/getyourde1/domains/getyourdesign.nl/public_html/wp-includes/class-wp-customize-widgets.php(1072): WP_Customize_Widgets->get_widget_control(Array) #4 /home/getyourde1/domains/getyourdesign.nl/public_html/wp-includes/customize/class-wp-widget-form-customize-control.php(117): WP_Customize_Widgets->get_widget_control_parts(Array) #5 /home/getyourde1/domains/getyourdesign.nl/public_html/wp-includes/cla

    Its says that the core of stbr isnโ€™t working properly. Can you guys maybe log in on the backend and help me?

    #6111

    Hi,
    Thanks for contacting us and choosing our product!
    That’s seem you are missing some settings in WooCommerce and it cause the issue.
    Please go to Plugins -> Editor then select Haru Stber Core at the top right:
    https://prnt.sc/swmft4
    Open file wp-content/plugins/haru-stber-core/includes/widgets/widgets.php
    and remove this line:
    include_once( PLUGIN_HARU_STBER_CORE_DIR . 'includes/widgets/haru-widget-color-filter.php' );
    Now it’s working fine on your site:
    https://prnt.sc/swmg5h
    However in our theme you can change settings in Theme Options.
    Hope this help!

    ****
    Regards,
    HaruTheme

    #6113
    maysam
    Support Expired

    Thankyou very much with the help!

    i tried this solution down under, but it didnt work. for the missing icons.

    The missing link on cart, wishlist icon because you donโ€™t create default pages of WooCommerce when setup it. You can follow this topic tutorial to instal it again: https://harutheme.com/forums/topic/how-to-install-missing-default-woocommerce-pages/.

    can you also maybe help me with this.

    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by maysam.
    #6115

    We have just follow the topic above:
    https://prnt.sc/swn7oq
    And it’s working fine?
    Did you really do it?
    https://prnt.sc/swn87i

    ****
    Regards,
    HaruTheme

    #6116
    maysam
    Support Expired

    i really did it, and still i dont see it different.

    see the image below. I am new at this, i am trying to learn as fast as i can.

    #6117
    maysam
    Support Expired

    oh this one is smaller.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #6322
    maysam
    Support Expired

    Hello,

    i tried everything you guys send me, i am really sorry. i really dont know what i do wrong. I have set everypage on wooccommerce also restored it. Cant you guys log in and check? i have sent a screenshot last time you guys have fixed it. It wasnt visible on my end. its the problem of icons missing, also the socialmedia icons are missing. This is the first theme, i bought that had this annoying problem of icons.

    #6323

    Hi,
    We have just checked your site again and it’s working fine now.
    On Chrome: https://prnt.sc/t70c3g
    On Safari: https://prnt.sc/t70ec0
    What browser are you using?
    Also please make sure you clear cache of your site.
    Please clear cache of your site and check again.
    Hope this help!

    ****
    Regards,
    HaruTheme

    #6612
    maysam
    Support Expired

    Thankyou very much! it worked!

    #6614

    Thanks for your feedback!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.