Home Forums Themes Support Problem with social icons and Page Builder

Topic Resolution: Resolved
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #2999

    Hi.
    First of all we thank you for the beautiful theme.
    Two issues were presented to me.

    1. Social ICONS are not displayed at the top of the page.
    See attachment error-SocialIcons.jpg

    2. the Page Builder does not seem to work on some pages,
    See attachment error-PageBuilder.jpg

    I would also like to tell me how I can remove the right sidebar or change it with another one on the video show page.
    See attachment page-template.jpg

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #3001

    2nd image

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #3004

    did not work…
    some other suggestion?

    #3007

    Hi,
    1. We have just checked your website and see the social icons display fine here:
    http://prntscr.com/mz9k83
    2. About Footer you can follow this topic tutorial:

    How to manage Footer in HaruTheme


    3. The right sidebar in Single Video page is meta data from Video.
    You can customize template display of video follow this topic tutorial:

    How to customize WordPress theme using Child theme


    In this case the template to customize is wp-content/themes/formota/templates/single/video-style_x.php (style_x is style you setting at admin).
    http://prntscr.com/mz9mge
    You will see video-information area. You can change it.
    Hope this help!

    *****
    Best regards,
    HaruTheme

    #3031

    Hi,
    I tried it on other PCs and other Browsers but I still can not see the icons
    see attachment

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #3033

    Hi,
    After checking your site on other computer.
    We found the issue come from permission of your server.
    It doesn’t allow read 2 files:
    http://prntscr.com/mzrjix
    You can change permission of your server to allow it (or contacting your hosting provider help you change it)
    Then you will see the social icon.
    Hope this help!

    *****
    Best regards,
    HaruTheme

    #3088

    I’ve found the problem is in these lines of codes:

    @font-face {
    font-family: ‘themify’;
    src:url(‘fonts/themify.eot?-fvbane’);
    src:url(‘fonts/themify.eot?#iefix-fvbane’) format(’embedded-opentype’),
    url(‘fonts/themify.woff?-fvbane’) format(‘woff’),
    url(‘fonts/themify.ttf?-fvbane’) format(‘truetype’),
    url(‘fonts/themify.svg?-fvbane#themify’) format(‘svg’);
    font-weight: normal;
    font-style: normal;
    }
    After removing fvbane from it it worked fine

    @font-face {
    font-family: ‘themify’;
    src:url(‘fonts/themify.eot’);
    src:url(‘fonts/themify.eot?#iefix’) format(’embedded-opentype’),
    url(‘fonts/themify.woff’) format(‘woff’),
    url(‘fonts/themify.ttf’) format(‘truetype’),
    url(‘fonts/themify.svg’) format(‘svg’);
    font-weight: normal;
    font-style: normal;
    }

    #3089

    Thanks for your feedback!
    The Library Icon we got it from Github.
    However we’ll notice this issue in topic:

    Formota Features Suggestion and Bugs Report


    And update later.

    ******
    Regards,
    HaruTheme

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.