Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Circle Upgrade issues #5795

    I have followed the instructions to the letter. Are there any troubleshooting steps that you can give me? I rather not provide admin data. …so please pass me the troubleshooting techniques. I can perform them myself.

    Thanks,
    Oneiric

    in reply to: Circle Upgrade issues #5769

    I have resolved all my issues but the non-functioning video.

    I have updated/reloaded the theme several times but none of the video links are working. I have done exhaustive research on this site, looking through posts topics on video. I have taken all measures given, but I still cannot get the video to work on this theme.

    When clicking on any video button, the link hangs on javascript in the bottom left corner. (I have tried multiple browsers, chrome, edge, and firefox, nothing) The x that normally appears on the demo version is not appearing, so I have to close out the page to get the loading animation to stop. Please help me resolve this issue, asap.

    Thank you,
    Oneiric

    in reply to: Custom Post Type support #5707

    Hi.
    in response to 1. The instructions are the exact same except the text larger is made larger in the screenshot.
    The customize plugin instructions are not working to modify the post types Director, Actor, Film, Trailer back end. I have tried many combinations to get the CHILD THEME to find the path to the post types, nothing is working. Can you please walk through an example of changing the film post type on the backend? i.e. converting it from film to books using the child theme. (I have no problems doing it in the PARENT THEME.)

    Thanks,
    Oneiric

    in reply to: Circle Upgrade issues #5697

    I followed the suggested instruction and once I installed the envato market and went through all those steps but the parent theme did not have an update option. Where is the update option I don’t see it on the active theme? Did you check to make sure the code is good in the new update? This is basically the same code that is giving an error in each file… Video <?php foreach( $video_more_info as $more_info ) : ?> Director <?php foreach( $director_info as $info ) : ?> and actor <?php foreach( $actor_info as $info ) : ?>… I dont know if another reinstall will fix.

    Thanks,
    Oneiric

    in reply to: Missing Theme Options of Haru Theme/header color #1090

    Thank you. You were correct the Redux Frame work needed to be activated. Now that I have reactivated it the fonts on the blog page do not match with the theme. How can I fix? Also, how can I change the background color at the top/header of the site without using wrapper code?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)